Even voorstellen

Mijn naam is Maria Louise Booisma, de oprichtster van Joy of Life.

Waarom deze naam? De naam is afkomstig van een gedicht wat mijn vader vroeger voor mij schreef. Het gedicht heette levensvreugde. Op een dag wist ik hoe mijn bedrijf moest gaan heten: “Joy of Life” oftewel “levensvreugde”. Het uiteindelijk doel van Joy of Life is: een bijdrage leveren aan meer levensvreugde.

Als moeder, als leerkracht in het Speciaal onderwijs en als therapeut heb ik veel aspecten gezien en ervaren van waar we tegen aan kunnen lopen in onze levensreis, de gezondheid en in de ontwikkeling. Sommigen van ons krijgen enorme uitdagingen te verduren, anderen hebben net even een setje nodig om verder te kunnen. Tegelijkertijd zag ik ook de enorme levensvreugde en kracht, juist bij veel kinderen en jongeren. En ook de kinderen en jongeren die in een lichaam zijn geboren die met zich meebrengt dat sommige aspecten van het leven een extra uitdaging vormen. Wat heb ik hier veel van geleerd en kan ik hier nog steeds van genieten (en leren). Dit geeft mij mede de drive voor hen iets extra’s te willen betekenen.

Zelf heb ik van ervaren hoe Oosterse geneeskunst, creatieve ontwikkeling en Educatieve kinesiologie een enorme impact hebben op herstel en het verbeteren van functioneren.  Ook zag ik dit bij anderen volwassenen, jongeren en kinderen waar ik mee ging werken. Dit heeft mij bewogen dit verder uit te dragen.

Dit doe ik via individuele sessies, groepslessen/trainingen en lezingen.

Graag ondersteun ik jou en/of jouw kind om je ware potentie volledig tot bloei te laten komen.

Hartelijke groet,

Maria Louise, 

Complementair therapeut & educatief kinesioloog 

 

 

Contactgegevens :

Maria Louise Booisma

 

Opleiding en werkervaring Maria Louise Booisma

Nog bij te werken vanaf 2019