Nog wat over… mij en Joy

Mijn naam is Maria Louise Booisma, de oprichtster van Joy of Life.

Waarom deze naam? De naam is afkomstig van een gedicht wat mijn vader vroeger voor mij schreef. Het gedicht heette levensvreugde. Op een dag wist ik hoe mijn bedrijf moest gaan heten: “Joy of Life” oftewel “levensvreugde”. Het uiteindelijk doel van Joy of Life is: een bijdrage leveren aan meer levensvreugde.

Als moeder, als leerkracht in het Speciaal onderwijs en als therapeut heb ik veel aspecten gezien en ervaren van waar we tegen aan kunnen lopen in onze levensreis, de gezondheid en in de ontwikkeling. Sommigen van ons krijgen enorme uitdagingen te verduren, anderen hebben net even een setje nodig om verder te kunnen. Tegelijkertijd zag ik ook de enorme levensvreugde en kracht, juist bij veel kinderen en jongeren. En ook de kinderen en jongeren die in een lichaam zijn geboren die met zich meebrengt dat sommige aspecten van het leven een extra uitdaging vormen. Hier heb ik  veel van geleerd en geeft mij mede de drive voor hen iets extra’s te willen betekenen.

Zelf heb ik van ervaren hoe Oosterse geneeskunst, uiting van emoties en creativiteit  een enorme impact hebben op de kwaliteit van leven, heling en verbeteren van functioneren.  Graag ondersteun ik hierin  jou en-of je kind.

Dit doe ik via individuele sessies, groepslessen/trainingen en lezingen.

 

Hartelijke groet,

Maria Louise, 

Complementair therapeut & educatief kinesioloog 

 

 

Contactgegevens :

Maria Louise Booisma

 

Opleiding en werkervaring Maria Louise Booisma