Nog wat over… mij en Joy

Mijn naam is Maria Louise Booisma, de oprichtster van Joy of Life.

Waarom deze naam? De naam is afkomstig van een gedicht wat mijn vader vroeger voor mij schreef. Het gedicht heette levensvreugde. Op een dag wist ik hoe mijn bedrijf moest gaan heten: “Joy of Life” oftewel “levensvreugde”. Het uiteindelijk doel van Joy of Life is: een bijdrage leveren aan meer levensvreugde.

Wat kenmerkt mij? Ervaringsdeskundig.  Een open Mind.  Sensitieve waarneming. Natuurmens. Ik heb een zeer gevoelig lijf en omdat dit lijf erg uitgedaagd werd door van alles en nog wat op de achtergrond, ervoer ik al vanaf jongst af aan gezondheidsuitdagingen en vooral op de basisschool ook leeruitdagingen. Ik rijpte laat, om het zo maar eens te zeggen. Als jong volwassene kreeg ik te maken met een auto-immuunaandoening die mijn wereld behoorlijk op zijn kop zette.  Hier kwam ik doorheen en tegelijkertijd bleef er van alles op de achtergrond spelen.  In de volwassen leeftijd ervaarde ik dat echt luisteren naar mijn lichaam- via Natuurgeneeskunde en BodyTalk-  mij tonnen met energie gaf en mijn hoofd zoveel helderder maakte. En dat begon met het aanpakken van mijn voedingspatroon m.b.t voeding die mijn lijf niet tolereerde.  Natuurgeneeskunde en energetische geneeskunde gaf mij de energie en het potentieel om verder te groeien op alle vlakken.

Ik ging weer studeren vanaf 2013…

Na een start in de Educatieve kinesiologie, kwam ik terecht bij natuurgeneeskunde en energetische geneeskunde ( Het BodyTalk Systeem).  In 2015 deed ik mijn examen voor Certified BodyTalk practitioner, een therapie vorm om eindeloos in door te groeien. Wat een prachtig tools mocht ik ervaren. En natuurijk dacht ik, waarom wist ik dit niet eeder. Tsja, alles op zijn tijd…

Als moeder en in mijn ervaringen als therapeut heb ik veel aspecten gezien en ervaren van waar we tegen aan kunnen lopen in onze levensreis, de gezondheid en in de ontwikkeling van onszelf en onze kinderen.

Sommigen van ons krijgen enorme uitdagingen te verduren, toch is er de mogelijkheid om (weer) optimaal toegang te krijgen tot zijn of haar talenten en gezondheid. Hierin heb ik mooie “wondertjes” voorbij zien komen.

Ik heb ontdekt en ervaren hoe Natuur, Energetische en Oosterse geneeskunde een enorme impact heeft op de kwaliteit van leven, heling en verbeteren van functioneren. Dit deel ik graag met ieder die mijn pad kruist.

Dit doe ik via individuele sessies, groepslessen/trainingen en lezingen.

Hartelijke groet,

Maria Louise

Contactgegevens :

Maria Louise Booisma

Opleiding en werkervaring Maria Louise Booisma