Het BodyTalk Systeem presentatie- zondag 19 juni

Presentatie over het energetische gezondheidssysteem BodyTalk

Door: Maria Louise Booisma (Certified BodyTalk Practitioner) Energetisch-en lichaamsgericht therapeut

 Aardezaal- Centrum Sensibel Capelle a/d IJssel . Start: 15.00

Het verhaal achter gezondheidsklachten, zowel fysiek als mentaal, is voor ieder anders. De methode BodyTalk helpt je bewust worden van “het verhaal” achter jouw klachten. De eerste stap naar heling. Wat heeft jouw lijf je te vertellen en waarin mag jouw zelfherstellende vermogen geactiveerd worden?

De gezondheidsbenadering van het BodyTalk systeem is gebaseerd op de quantumfysica- alles staat met elkaar in verbinding.

Tijdens de lezing….

  • ervaar je een Presentatie over wat het BodyTalk systeem inhoudt en kan betekenen voor gezondheid en welbevinden
  • wordt er ten minste eén korte live sessie gegeven- met permissie uiteraard
  • doen we samen 1 van de krachtige technieken voor zelfherstel

Meld je aan via: marialouiseb@protonmail.com. Er is plaats voor maximaal 25 personen .

Donaties zijn welkom.  Meer info- joyoflife.nu

Auteur: Maria Louise

Maria Louise Booisma, eigenaar van Joy of Life. Zij is lichaamsgericht en energetisch therapeut waaronder Certified BodyTalk Practitioner. Ze realiseerde zich door eigen ervaring en studie dat de invloed van diverse omgevingsfactoren op onze gezondheid groot is. Wanneer we de triggers, die onze gezondheid op alle gebieden op de proef stellen, in balans brengen, komen we steeds meer in onze kracht te staan. Het uiteindelijk doel is vanuit een verbeterde lichamelijk en geestelijke gezondheid jouw kernkracht te voelen en met meer plezier en ontspanning te leven. Vandaar de naam Joy of Life.