Drama, spel & bewegingsontwikkeling bij Joy of Life

Dramatische vorming en spel draagt bij aan levensplezier. Maria Louise heeft jarenlang met plezier als vakdocent drama en spellessen gegeven binnen het SBO. Bewegingsontwikkeling is vaak mooi te integreren binnen de lessen. Zij werkt nog graag mee aan diverse projecten en lessen in Rotterdam en omgeving.

In juni/juli 2018 werktte  Joy of Life in samenwerking met Free soul Sounds met plezier mee aan een muziek- theaterproject met kinderen van 7 t/m 11 jaar in de wijk Blijdorp te Rotterdam.

Heeft u interesse in lessen drama, spel en bewegingsontwikkeling, laat mij dit dan graag weten. 

Auteur: Maria Louise

Maria Louise Booisma, eigenaar van Joy of Life. Zij is lichaamsgericht holistisch therapeut waaronder Certified BodyTalk Practitioner. Ze realiseerde zich door eigen ervaring en studie dat de invloed van diverse omgevingsfactoren op onze gezondheid groot is. Wanneer we de triggers, die onze gezondheid op alle gebieden op de proef stellen, in balans brengen, komen we steeds meer in onze kracht te staan. Het uiteindelijk doel is vanuit een verbeterde lichamelijk en geestelijke gezondheid jouw kernkracht te voelen en met meer plezier en ontspanning te leven. Vandaar de naam Joy of Life. Met een achtergrond in het onderwijs draagt Maria Louise nog bij aan drama en spellessen en projecten op dit gebied.