Een training die impact op levens heeft…

Brain Gym®170 for Special Needs werd van 2015-2020 door Cecilia Koester gegeven in Nederland. Cecilia Koester was inteernationaal expert op het gebied van bewegingsontwikkeling en het werken met kinderen met Speciale uitdagingen in hun ontwikkeling. Tot ons verdriet is Cecilia Koester in september 2020 na een kort ziekbed overleden. Wij danken Cecilia voor het mooie werk dat ze voor ons achtergelaten heeft.

Maria Louise, Joy of Life was met trots host van deze training.  Zij is opgeleid deze training en de training Movement Based Learning te geven in Nederland.

Auteur: Maria Louise

Maria Louise Booisma, eigenaar van Joy of Life. Zij is Complementair therapeut, Educatief kinesioloog en Certified BodyTalk Practitoner. Maria Louise doceert Brain Gym®, Movement Based Learning en drama en spellessen. Ze realiseerde zich door studie en ervaring binnen haar werk dat de invloed van diverse omgevingsfactoren waaronder beweging en voeding op de geestelijke en lichamelijke gezondheid en breinontwikkeling enorm is. Als missie heeft zij dit uit te dragen zodat steeds meer mensen toegang krijgen tot een betere gezondheid op geestelijk en lichamelijk gebied en we de dagelijkse stressfactoren beter aankunnen. Het uiteindelijk doel is vanuit een verbeterde lichamelijk en geestelijke gezondheid het leven met meer plezier en ontspanning leven. Vandaar de naam Joy of Life.