Review Babette

In maart 2017 kwam ik de 1e keer bij Joy of life. Ik had een slijmbeurs ontsteking in mijn schouder. Met een aantal bewegingen en behandelen van drukpunten werd deze met veel succes verholpen, ik liep er al maanden mee. Dit bracht me ertoe verder te gaan met bodytalk.
Ik kampte met overgewicht, alcohol, rook en suiker verslavingen
Verder was ik angstig en oververmoeid.
Na ong 9 sessies ben ik bijna 10kg afgevallen, geen suikers en  bijna geen alcohol meer voor mij. De behoefte is gewoon verdwenen. Sinds 1 mnd gestopt met anti depressiva, deze vervangen met waardevolle voedingssupplementen, de angstaanvallen zijn weg.
Ik merk dat ik veel minder vanuit een vecht-vlucht modus reageer.
Ik zit weer lekker in mijn vel.
Maria Louise wist het zelfhelend vermogen van mijn lichaam te activeren. Prachtig❤
Ik heb heel veel energie en ben weer gaan studeren.
Ik wil verder benoemen dat ik jaren met deze klachten heb rond gelopen.
Veel in het reguliere circuit behandeld met weinig succes.
Maria leerde mij de kracht weer in mijzelf te vinden.

Auteur: Maria Louise

Maria Louise Booisma, eigenaar van Joy of Life. Zij is Complementair therapeut, Educatief kinesioloog en Certified BodyTalk Practitoner. Maria Louise doceert Brain Gym®, Movement Based Learning en drama en spellessen. Ze realiseerde zich door studie en ervaring binnen haar werk dat de invloed van diverse omgevingsfactoren waaronder beweging en voeding op de geestelijke en lichamelijke gezondheid en breinontwikkeling enorm is. Als missie heeft zij dit uit te dragen zodat steeds meer mensen toegang krijgen tot een betere gezondheid op geestelijk en lichamelijk gebied en we de dagelijkse stressfactoren beter aankunnen. Het uiteindelijk doel is vanuit een verbeterde lichamelijk en geestelijke gezondheid het leven met meer plezier en ontspanning leven. Vandaar de naam Joy of Life.