Events en workshops Joy of Life

“Building block activities” bouwstenen voor de ontwikkeling. Zaterdag 8 februari veine beurs Gorinchem.

Maria Louise vertelt samen met Jenneke van Dijk over het belang van bewegingsontwikkeling voor kinderen en jongeren met “Special Needs”.


Wil je graag bij deze workshop zijn. Meld je aan via de link op de pagina van Veine dagen!

Workshop Concentratie & aandacht. Maandag 24 februari bij “Ontwikkelink” Groningen.

Over de Workshop

Deze workshop geeft inzicht in onderliggende factoren met betrekking tot concentratie en aandachtsproblemen. We gaan aan de slag met praktische oefeningen voor concentratie, ontspanning en brein samenwerking. We maken hierbij gebruik van observaties om te ervaren wat een oefening daadwerkelijk kan doen. Dit doen we individueel, in tweetallen en met de groep. Je kunt de oefeningen meteen inzetten voor jezelf, degene met wie jij werkt en ook voor je eigen kind. De oefeningen zijn afkomstig uit diverse methodes waaronder Educatieve Kinesiologie (Movement Based Learning, Brain Gym®, reflexintegratie) en een vernieuwende gezondheidsmethode genaamd BodyTalk. Wat levert deze workshop je op? Je krijgt inzichten en een pakket praktische tools om concentratie en aandacht te versterken.

aanmelden kan alleen als vrijwilliger in de gemeente Groningen. Heeft u ook interesse in deze workshop op een andere locatie, neem even contact op!

 

Auteur: Maria Louise

Maria Louise Booisma, eigenaar van Joy of Life. Zij is Complementair therapeut, Educatief kinesioloog en Certified BodyTalk Practitoner. Maria Louise doceert Brain Gym®, Movement Based Learning en drama en spellessen. Ze realiseerde zich door studie en ervaring binnen haar werk dat de invloed van diverse omgevingsfactoren waaronder beweging en voeding op de geestelijke en lichamelijke gezondheid en breinontwikkeling enorm is. Als missie heeft zij dit uit te dragen zodat steeds meer mensen toegang krijgen tot een betere gezondheid op geestelijk en lichamelijk gebied en we de dagelijkse stressfactoren beter aankunnen. Het uiteindelijk doel is vanuit een verbeterde lichamelijk en geestelijke gezondheid het leven met meer plezier en ontspanning leven. Vandaar de naam Joy of Life.