Drama, spel & bewegingsontwikkeling bij Joy of Life

In juni/juli 2018 werktte  Joy of Life in samenwerking met Free soul Sounds met plezier mee aan een muziek- theaterproject met kinderen van 7 t/m 11 jaar in de wijk Blijdorp te Rotterdam.

Momenteel worden er groeplessen drama en spel gegeven op de BSO te Rotterdam.

Joy of Life houdt zich bezig met de ontwikkeling van spellessen ter bevordering van de bewegingsontwikkeling en de breinsamenwerking.

Heeft interesse in de lessen drama, spel en bewegingsontwikkeling, laat mij dit dan graag weten. 

Auteur: Maria Louise

Maria Louise Booisma, eigenaar van Joy of Life. Zij is Complementair therapeut, Educatief kinesioloog en Certified BodyTalk Practitoner. Maria Louise doceert Brain Gym®, Movement Based Learning en drama en spellessen. Ze realiseerde zich door studie en ervaring binnen haar werk dat de invloed van diverse omgevingsfactoren waaronder beweging en voeding op de geestelijke en lichamelijke gezondheid en breinontwikkeling enorm is. Als missie heeft zij dit uit te dragen zodat steeds meer mensen toegang krijgen tot een betere gezondheid op geestelijk en lichamelijk gebied en we de dagelijkse stressfactoren beter aankunnen. Het uiteindelijk doel is vanuit een verbeterde lichamelijk en geestelijke gezondheid het leven met meer plezier en ontspanning leven. Vandaar de naam Joy of Life.